Verksted og service

Nordnorsk Marinesenter er et Norboat autorisert marinemotorverksted, og har et meget godt utstyrt verksted for å løse store og små problemer.

Ved vårt båtverksted utføres alt arbeid innen glassfiberarbeid, reparasjon av skrogskader og annet skrogarbeid. Med gode forbindelser i fagmiljøet leverer vi totaltilbud til fartøy opp til 50 tonn. Dette dekker behovet til majoriteten av kystflåten.

For å oppnå god kvalitet på service og vedlikehold av motor, gir og utenbordsdrev kreves det helt spesielle omgivelser – derfor har vi en egen avdeling dediker til slikt arbeid.

For informasjon om priser på reparasjoner, vennligst kontakt kundemottaket vårt.

Service

Det er viktig å ha båten til en vedlikeholdssjekk minst en gang i året. Ved å følge regelmessige servicer får man avdekket feil og mangler på båt og motor, så du får en fantastisk båtsesong.

Som autorisert marine motorverksted og sørger vi for at du får den dokumentasjonen du trenger. En god service forlenger motorens levetid, og dersom man følger serviceavtalen på båtmotoren vil det gi en økt verdi ved salg. Vi utfører oljeskift, full service, og alt av løpende vedlikehold. Vi har lang erfaring med Volvo Penta, Suzuki Marine og Yanmar, og hjelper deg gjerne med å få båten serviceklar i god tid før båtsesongen starter.

Delelager

Ved vårt delelager får du kjøpt alle produktene du trenger til båtpleie og annen vedlikehold.

På vårt delelager finner du blant annet:

  • Reservedeler
  • Sink
  • Bunnstoff
  • Pensler
  • Priming
  • Deler for skroggjennomføring

Bestill verksted og/eller service

Ta kontakt for spørsmål. Ring oss direkte eller legg igjen navn og telefonnummer så tar vi kontakt med deg. Vi snakkes!